Is gezondheid belangrijk voor u?

220620_2565Als de vraag gesteld wordt wat het belangrijkste in het leven is, zegt iedereen: GEZONDHEID en gezond ouder worden…… Dus we letten op onze voeding, we gaan wat meer bewegen. Kortom we letten op onze leefstijl, want we willen gezond van lijf en leden worden of blijven. Onze “lijf en leden” wordt omhuld door het grootste orgaan van een mens: onze huid! Een zeer complex orgaan met een groot aantal functies.

Als ik vervolgens vraag hoe men de huid verzorgt, krijg is vaak de volgende antwoorden: “och, ik koop producten die op dat moment in de aanbieding zijn”….of “de crème van die ene kruidenier die als beste uit de test komt”…of “ik zag het in een advertentie”!!….of “de crème ruikt zo lekker en smeert zo makkelijk”.

Als vakvrouw in huidverzorging word ik natuurlijk niet vrolijk van deze antwoorden. Veel mensen blijken zich niet te realiseren dat stoffen die op de huid komen gedeeltelijk ook in ons lichaam terecht komen. Vaak zijn dat stoffen die niets aan onze gezondheid toevoegen en ons immuunsysteem provoceren. Eén voorbeeld (van velen): restanten van parabenen (conserveermiddel in cosmetica) zijn teruggevonden in de omhulsels (myelineschede) van de zenuwbanen. Dit geeft een onnodige belasting van het zenuwgestel.

Rosel Heim is gegarandeerd vrij van parabenen, minerale oliën, siliconen, vaseline, synthetische UV filters e.d. Daarentegen bevatten de producten van Rosel Heim werkstoffen die geheel zijn afgestemd om de natuurlijke huidfuncties te ondersteunen en te stimuleren. Daarmee kunt u tot op hoge leeftijd een gezonde en stralende huid behouden.

Dus, als gezondheid het allerbelangrijkste is voor iedereen, zou goede huidverzorging ook onderdeel moeten worden in een gezonde leefstijl. Ik sta u graag met raad en daad terzijde.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *