Wat je moet weten over mee-eters!

223115_5399Als je last hebt van veel mee-eters (comedonen) in de huid kan dat verschillende oorzaken hebben. Het probleem kan van binnenuit ontstaan (voeding e.d.), maar vaak heeft het ook te maken met het gebruik van een, voor jou, verkeerd huidverzorgingsproduct.

Open mee-eters: deze herken je aan de zwarte puntjes op het huidoppervlak. Dit is het talg dat geoxideerd (zwart verkleurd) is doordat het in aanraking is gekomen met zuurstof.

Gesloten mee-eters zitten als witte talgpropjes onder de huid. Met een steriel naaldje moeten deze geopend worden om te kunnen worden verwijderen.

Goede reiniging is essentieel bij mee-etersProbeer dit svp niet zelf en ga vooral niet zelf zitten drukken. Hiermee veroorzaak je alleen maar onnodige beschadigingen in de huid. Laat mij je liever helpen met het verwijderen van mee-eters.

Vervolgens zal ik je adviseren om de reinigingsemulsie van Rosel Heim te gaan gebruiken. Met deze reiniging, op basis van melkzuurbacteriën, heb ik al veel klanten kunnen verlossen van die ontsierende mee-eters.
Het werkt echt!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *